gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Mart 2007

PDF Štampa El. pošta

Na naš konkurs stigao je veliki broj fotografija koje su našeg urednika fotografije stavile na veliku muku izbora jer su sve bile zanimljive. Evo kako je on obrazložio svoj konačni izbor...

Kažu da je čistoća pola zdravlja. Pitam se šta je druga polovina?

Možda odgovor nađete među odabranim fotografijama. Ovoga puta je bilo najviše fotografija vaših naj(milijih, lepših, divnijih,... ), a verovatno i najmlađih, kako se kupaju i ulepšavaju. Nekako su te fotografije bile i najinteresantnije, što je bila i primarna ideja foto konkursa, a svakako su najočiglednije prikazivale pravu prirodu vaše dece.

Tako se nametnula jedna mini tema: čistoća i sve oko nje.

Ipak, pošto pobednik mora da postoji, ovoga puta je to fotografija na kojoj je dečak Dragan Petrović iz Obrenovca.

I tako, poslednja fotografija u nizu daje odgovor na pitanje:
„Ako je čistoća pola zdravlja, šta je onda druga polovina?“ Pa, prljavština, dabome!

Vaš urednik fotografije

P.S. Ne zaboravite da i dalje lovite momente kada je vaša beba, pored svih naj, naj..., NAJINTERESANTNIJA!

Na najuspešnijoj fotografiji je Dragan Petrović, a na ostalim su, s leva na desno:
Aleksandar Popović, dve sestre Stanković, jedna od sestara Stanković, Sofija Petrović, Anja Basurić, Elena Divjak, Milica Stanar sa mamom, mala Milica, Lana Pecić, Nemanja Nikolić sa sestrom Olgom i Jovana Čukić.

Zahvaljujemo svima na učešću!

SLIKAJTE DECU, DECA SU LEPA!

Naš foto konkurs je i dalje otvoren, pošaljite nam fotografije na kojima je zabeležen neki zanimljiv trenutak iz života vašeg deteta i pošaljite ih uz vašu adresu i broj telefona, na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli (za digitalne fotografije), ili na KIBID - Nutricija, Prvomajska 8m, 11080 Zemun (za klasične fotografije), a naš žiri će izabrati pobednike.

Autora najuspešnije fotografije nagradićemo digitalnim foto-aparatom, a autore fotografija iz užeg izbora - Kibidovim poklon-paketima.

Konkurs je otvoren do 15. maja 2007. godine.