Molimo sačekajte...

ŠTA ČINI PRONUTRA+ FORMULU JEDINSTVENOM?
Pronutra+ formula je naša jedinstvena mešavina prebiotika (scGOS/lcFOS), vitamina A, C, D, gvožđa i LCP-a (polinezasićenih masnih kiselina dugog lanca)
Vitamini A,C i D doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema. LCP i gvožđe doprinose normalnom razvoju mozga deteta
Aptamil Pronutra+ u novom praktičnijem pakovanju - Za mame i bebe od Aptamila, s ljubavlju!
Iznenađenje je spremno! Aptamil Pronutra+ je od sada dostupan u novom pakovanju koje pripremanje obroka za vaše mališane čini jednostavnijm i bržim.
Jednostavno otvaranje
Praktičan poravnjivač merice
Držač merice u poklopcu
Jedinstveno zatvaranje čuva svežinu
Besplatan poziv
Medicinska info-linija:
0800-250-005
Podrška u ishrani Vaše bebe.
Aptamil 3
Aptamil 3 je nutritivno izbalansirano mleko koje daje Vašoj bebi hranljive materije neophodne za zdrav rast i razvoj. On je prilagođen potrebama beba za specifičnim mineralima, kao što su gvožđe i cink. Aptamil 3 je pogodan za decu stariju od 12 meseci i treba da bude deo uravnotežene mešovite ishrane.
Aptamil 4
Aptamil 4 je nutritivno izbalansirano mleko koje daje Vašem detetu hranljive materije neophodne za zdrav rast i razvoj. On je prilagođen potrebama deteta za specifičnim mineralima, kao što su gvožđe i cink. Aptamil 4 je pogodan za decu stariju od 24 meseca i treba da bude deo uravnotežene mešovite ishrane.