Molimo sačekajte...

Nova Twistshake serija silikonskih podloga, posuda, pribora za hranjenje i portikli proizvedena je da učini dečiji obrok zabavnijim. Lako postavljanje Twistshake tanjira samo jednim klikom, a pametni sistem cilickmat prijanja na svaku podlogu i sprečava klizanje posuda za hranjenje. Kompatibilan je sa svim Twistshake tanjirima i činijama. Pametni poklopac, pretvara tanjir u kutiju za ručak ili za jednostavno odlaganje hrane. Dva ili više tanjira se mogu složiti jedan na drugi zahvaljujući Twistclick funkciji i tako zauzeti manje prostora. Oblik svih tanjira je razvijen tako da se savršeno uklapa sa Twistshake priborom za jelo.
 
Činije
Sa pametnim poklopcem za lakše odlaganje hrane. Činija je pogodna za kašice i tečnu hranu. Anti-slip onemogućuje prevrtanje tanjira.
 
Tanjiri
Sa pametnim poklopcem za lakše odlaganje hrane. Anti-slip onemogućuje prevrtanje tanjira.
 
Tanjiri podeljeni
Tanjir podeljen pregradama za serviranje raznovrsnih obroka detetu. Sa pametnim poklopcem za lakše odlaganje hrane. Anti-slip onemogućuje prevrtanje tanjira.
 
Pribor za jelo
Twistshake pribor za jelo od nerđajućeg čelika se savršeno uklapa u malene ruke vašeg deteta. Soft touch završna obrada osigurava lako držanje. Set sadrži: kašiku, viljušku i nož.
Kašike za hranjenje
Ergonomski dizajnirana drška za lakši pristup hrani u teglicama i dubokim posudama. Mekana površina kašike za bezbednije hranjenje.
 
Portikle
Lagana i jednostavna za korišćenje i čišćenje. Podesive zakačaljke. Duboka pregrada onemogućuje pravljenje nereda i prosipanje hrane.
 
Podloga silikonska mini
Silikonska podloga napravljena od premijum materijala.
 
Posude za čuvanje hrane
Pratite nas na Instagramu!
Pratite nas na Instagramu!
POSTANI AMBASADOR
Ukoliko želiš da se pridružiš Twistshake timu i postaneš jedan od prvih ambasadora, pošalji nam svoju prijavu i uživaj u igri sa nama!
Očekuju te razna iznenađenja, Twistshake pokloni...Konkurs je u toku, a izabrane ambasadore ćemo kontaktirati putem mail-a. 
*U konkursu za Twistshake ambasadora učestvuju samo vlasnici Instagram profila, kako bi putem Instagram-a bili naši ambasadori.