Molimo sačekajte...

Brend broj 1 u kategoriji mleka za bebe u Evropi*
Sa više od 100 godina brige o bebama i inspirisani 50-ogodišnjim istraživanjima majčinog mleka i ishrane u ranom životnom dobu, Nutricia Earli Life Nutrition kombinuje nauku i iskustvo za podršku roditeljima, negovateljima i zdravstvenim radnicima.

Ponosni smo da sa vama podelimo još jednu potvrdu kvaliteta proizvoda Aptamil mleka za malu decu, što je potvrđeno nezavisnim istraživanjem u Evropi. Istraživanje Euromonitor-a iz 2021.* pokazalo je da je Aptamil „Brend broj 1 u kategoriji mleka za bebe u Evropi*”

Kao kompanija, neprekidno se trudimo da se poboljšamo, bilo u smislu naših proizvoda za majke, bebe i malu decu; usluge roditeljima i zdravstvenim radnicima; ili našeg doprinosa na polju ishrane u ranom životnom dobu. Zato naša istraživanja nikada ne prestaju. U Nutriciji smo posvećeni aktivnom doprinosu novim naučnim saznanjima i otkrićima u oblasti ishrane u ranom životnom dobu.

Kao kompanija posvećena zdravlju, svoju društvenu odgovornost shvatamo vrlo ozbiljno. Svoja uverenja sprovodimo u delo, usvajajući ekološki održive procese tamo gde je to moguće i podržavajući lokalnu i širu zajednicu kroz tekuće zdravstvene inicijative.

*Izvor Euromonitor International Limited; U konkurenciji brendova mlečne formule za bebe.Bazirano na podacima objavljenim od strane kompanije Euromonitor International Limited, kategorija mlečni proizvodi i alternative, edicija za 2022. godinu, maloprodajna vrednost, podaci za 2021 godinu. Aptamil uključuje Almiron, Aptamil, Bebilon, Gallia i Nutrilon.
APTAMIL PRONUTRA - FORMULA NOVE GENERACIJE
KOMBINACIJA HMO (oligosaharidi iz majčinog mleka), PREBIOTIKA I POSTBIOTIKA 
APTAMIL PRONUTRA doprinosi razvoju imunog sistema i podržava izgradnju procesa i funkcija nervnog sistema.
Uputstvo za upotrebu
KORAK 1

Operite ruke i sterilišite sav pribor prema uputstvu proizvođača.

KORAK 2

Prokuvajte svežu vodu za piće i ostavite je da se prohladi do 40°C. Odmerite potrebnu količinu vode (prema uputstvu za pripremu obroka) i sipajte u sterilisanu flašicu.

KORAK 3

Korišćenjem priložene merice, poravnajte prah pomoću ravne strane čistog noža. Ne utiskujte prah.

KORAK 4

Dodajte tačan broj ravnih merica praha u vodu. Pogledajte uputstvo za pripremu obroka na pakovanju.

KORAK 5

Odmah energično i vertikalno protresite 10 sekundi dok se prah sasvim ne rastvori. Lagano mešanje u krug nije dovoljno.

KORAK 6

Rashladiti ispod česme. Proverite temperaturu obroka (37°C). Koristite obrok odmah nakon pripreme i uvek bacite nakon sat vremena.

KORAK 7
Očistite sav pribor odmah nakon upotrebe. Nikada nemojte ponovo da koristite ostatke od obroka. Čuvajte pakovanje čvrsto zatvoreno na hladnom (<25°C) i suvom mestu, ne u frižideru. Upotrebite sadržaj pakovanja u roku od mesec dana nakon otvaranja.
Besplatan poziv
Medicinska info-linija:
0800-250-005
Podrška u ishrani Vaše bebe.
APTAMIL 3 PRONUTRA®
Aptamil 3 Pronutra® predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa proizvodnje. Aptamil 3 Pronutra®  kombinuje našu proverenu prebiotsku mešavinu scGOS/lcFOS (9:1) sa jedinstvenim procesom dobijanja HMO 3'-GL i postbiotika, omogućavajući funkcionalne benefite imunog sistema preko gastrointestinalnog trakta.

Bazirana na 50 godina istraživanja inspirisanih potrebama male dece, naša nova generacija formula sadrži:
✓Patentiranu mešavinu prebiotika scGOS/lcFOS (9:1) (kratkolančanih galakto/dugolančanih fruktooligosaharida) i LCP (polinezasićene masne kiseline dugog lanca);
✓LCP: Omega-3 (DHA);
✓HMO 3'-GL: 3'-galaktozil laktoza - oligosaharid humanog mleka koji nastaje našim jedinstvenim procesom;
✓Esencijalne vitamine C i D koji doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema.

Aptamil 3 Pronutra® doprinosi razvoju imunog sistema i podržava izgradnju procesa i funkcija nervnog sistema. Prilagođen je potrebama malog deteta za specifičnim mineralima, kao što su gvožđe i cink.
APTAMIL 4 PRONUTRA®
Aptamil 4 Pronutra® predstavlja patentiranu kombinaciju odabranih sastojaka i jedinstvenog procesa proizvodnje. Aptamil 4 Pronutra® kombinuje našu proverenu prebiotsku mešavinu scGOS/lcFOS (9:1) sa jedinstvenim procesom dobijanja HMO 3'-GL i postbiotika, omogućavajući funkcionalne benefite imunog sistema preko gastrointestinalnog trakta.

Bazirana na 50 godina istraživanja inspirisanih potrebama male dece, naša nova generacija formula sadrži:
✓Patentiranu mešavinu prebiotika scGOS/lcFOS (9:1) (kratkolančanih galakto/dugolančanih fruktooligosaharida);
✓LCP (polinezasićene masne kiseline dugog lanca): Omega-3 (DHA);
✓HMO 3'-GL: 3'-galaktozil laktoza - oligosaharid kao iz humanog mleka koji nastaje našim jedinstvenim procesom proizvodnje;
✓Esencijalne vitamine C i D koji doprinose normalnom funkcionisanju imunog sistema.

Aptamil 4 Pronutra® doprinosi razvoju imunog sistema i podržava izgradnju procesa i funkcija nervnog sistema. Prilagođen je potrebama malog deteta za specifičnim mineralima, kao što su gvožđe i cink.