Molimo sačekajte...

Pravilna ishrana za zdrav rast
Prebiotici
za zdravu i stabilnu crevnu floru
Gvožđe i Omega 3
za pravilan razvoj mozga
Kalcijum i Vitamin D
za snažne kosti i zube
Prebiotici
za zdravu i stabilnu crevnu floru
Prebiotici su jedna od najvažnijih komponenti majčinog mleka. PreciNutri formula sadrži jedinstvenu mešavinu prebiotika koji pozitivno utiče na probavu i varenje. Tako obogaćena formula podstiče rast i stabilnost prijateljskih bakterija u crevima što stvara zdravu crevnu sredinu.
Kalcijum i Vitamin D
za snažne kosti i zube
Vaše dete raste, postaje sve aktivnije, pretvara se u malu osobu sa svojom jedinstvenom ličnošću. Radost je gledati kada se beba oseća srećno i zadovoljno, kada pokazuje znake budnosti i interakcije sa okruženjem. Važno je da majka daruje svojoj bebi ljubav i pažnju, ali je isto tako važno da majka osigura bebi pravilnu i uravnoteženu ishranu koja je potrebna da se razvije u zdravo i srećno dete.
Omega 3
za kognitivni razvoj
Omega 3 masne kiseline imaju važnu ulogu u ishrani male dece i značajne su za kognitivni razvoj i razvoj vida. Ove, za mozak hranljive masne kiseline, pomažu Vašem detetu u razvoju jezičkih veština i razvoju sposobnosti rešavanja problema. PreciNutri osigurava dovoljnu količinu Omega 3 masnih kiselina u ishrani male dece.
Gvožđe
za razvoj mozga
Potrebe Vašeg deteta za gvožđem su velike zbog brzog telesnog rasta i više aktivnosti. Maloj deci treba puno energije za izgradnju i funkciju mozga kao i za stalan rast mišića. PreciNutri osigurava dovoljnu količinu gvožđa u ishrani male dece i smanjuje rizik za nutritivni nedostatak gvožđa.