Molimo sačekajte...

Koji bebi brend će Vaše dete koristiti može izgledati kao presudna odluka.
Mi znamo da je dobrobit Vaše bebe uvek u fokusu, pa Vam pružamo i dizajn i funkcionalnost.

Doprinos funkcionalnosti, ne žnači da se estetika izostavi i zato Twistshake dizajneri uvek traže način da kombinuju praktično sa nesvakidašnjim. Nagrade u pogledu dizajna i funkcionalnosti, su potvrda da su razvijeni sigurni, praktični i jednistveni proizvodi.
Proizvodi namenjeni bebama su sinonim za veliku odgovornost. Garantujemo proizvode apsolutno najvišeg kvaliteta kroz poštovanje svih zakonskih kontrola i redovnim internim analizama i ispitivanjima. Sigurnost i kontrola su kamen temeljac poslovanja kompanije Twistshake.

Svi proizvodi Twistshake su bez BPA, BPS i BPF,  jer je sigurnost beba na prvom mestu i želimo im najbolji početak u životu.
Moderan i inovativan dizajn...
Neprikosnovena i jedinstvena funkcionalnost...
U jednom brendu,  za nove generacije!
ISTORIJA TWISTSHAKE-A
Priča kreatora flašice nove generacije!

U 2011. godini čuvao sam sina svoje tetke. Ovaj zadatak je zahtevao punu pažnju, i brzo mi je postalo jasno da ću imati malo vremena da to kombinujem sa ostalim obavezama. Dosta vremena mi je oduzimalo hranjenje jer je sve bilo pakovano u kesama, čišćenje je bilo nespretno, a tokom spremanja hrane svuda je bio nered. Iznova sam se suočavao sa istim izazovima svaki put kada bih mu pripremao obrok. To me je navelo na razmišljanje kako bi to moglo da se pojednostavi...
U tom trenutku nisam mogao ni da zamislim da ću jednog dana imati priliku da predstavim flašicu za bebe dizajniranu da konkretno reši ove probleme – flašicu nove generacije!
Kako je vreme prolazilo, moj rođak je prerastao flašice, a ja sam prestao da razmišljao o problemima i komplikacijama koje mogu da nastanu tokom pripreme obroka.
Međutim, jednog sunčanog dana, dok sam šetao parkom, naiđem na sledeći proizor:
Majka sa uznemirenom bebom u kolicima, koja neizmerno plače dok majka pokušava da joj spremi hranu. Majka se bori sa formulom i flašicom, beba postoje sve glasnija, a majka sve napetija.
Prepoznao sam situaciju u kojoj se žena nalazila, jer me podsetilo na period hranjenja mog rođaka i izazove sa kojima sam se ja tada suočavao.
Ideje koje sam tada imao na umu, odmah su se vratile. Delovalo je kao znak!
Da bih bio siguran da sam na pravom putu, podelio sam svoju ideju sa prijateljima koji su bili roditelji. Posle svog istraživanja došao sam na tri ideje koje su kasnije postale i kamen temeljac našeg rada u Twistshake-u:
 Prevencija stvaranja grudvica u mleku
 Jednostavno korišćenje i rukovanje flašicom
 Lako za čišćenje

Danas smo ponosni što roditelji imaju Twistshake flašicu koja je posebno razvijena sa svim prednostima koji njima znače, a i ceo asortiman koji se iznova razvija u skladu sa novim potreba roditelja.

Vienar Roaks Founder and CEO – Twistshake of Sweden
PRODAJNA MESTA
Pratite nas na društvenim mrežama!
POSTANI AMBASADOR
Ukoliko želiš da se pridružiš Twistshake timu i postaneš jedan od prvih ambasadora, pošalji nam svoju prijavu i uživaj u igri sa nama!
Očekuju te razna iznenađenja, Twistshake pokloni...Konkurs je u toku, a izabrane ambasadore ćemo kontaktirati putem mail-a. 
*U konkursu za Twistshake ambasadora učestvuju samo vlasnici Instagram profila, kako bi putem Instagram-a bili naši ambasadori.