Molimo sačekajte...

NAJBOLJA ZA BEBU, BOLJA ZA PLANETU
Kao proizvođači najčistijih maramica za bebe na svetu, WaterWipes je uvek stavljao bebinu kožu na prvo mesto. Sada, sa našim NOVIM 100% biorazgradivim maramicama, roditelji više ne moraju da biraju između onoga što je najbolje za bebinu kožu i onoga što je bolje za planetu.
ZAŠTO RODITELJI BIRAJU WATERWIPES?
•    Jedinstvena i patentirana tehnologija

•    Proizvedene po visokim higijenskim standardima

•    Bez parfema

•    Bez alkohola

•    Nagrađivane od strane National Eczema Association Seal of Acceptance i odobrene od strane Allergy UK

•    Pogodne od rođenja
ŠTA SADRŽE?
Samo dva sastojka.

•    99,9% vode
Prečišćena kroz proces sterilizacije maramica pri čemu se menja površinski napon vode što dovodi do osećaja mekoće i efikasnijeg čišćenja. 

•    Kap voćnog ekstrakta grejpfruta
Dobijen iz semena, pulpe i bele membrane grejpfruta, pruža razne benefite za kožu: hidratantno svojstvo, anti-mikrobno dejstvo, pomaže u očuvanje imuniteta kože, prirodne barijere i redukuje bilo kakav inflamatorni proces na koži.
Priča o nastanku WaterWipes

 “Kada je rođena naša prva ćerka, primetili smo da ima izuzetno osetljivu kožu i da joj se često pojavljuje osip. Hteo sam da saznam zašto, pa sam pogledao sastojke (deklaraciju) koji se koriste u proizvodnji vlažnih maramicama koje smo do tada upotrebljavali. Bio sam šokiran, jer sam tek onda video koliko hemikalija se koristi – i zapitao sam se da li je uopšte trebalo da to koristimo za njenu tako osetljivu kožu? Pomislio sam da sigurno postoji bolji način, pa sam počeo da stvaram čistiju, prirodniju i sigurniju alternativu.
Posle mnogo godina istraživanja, teškog rada, testiranja i naučnih ispitivanja, rođene su savršene bebi vlažne maramice WaterWipes. Čista i nežna kao pamuk i voda.
Svakodnevno, u svakom delu sveta, mame i tate otkrivaju prednosti WaterWipes maramica bez hemikalija, nežne i sigurne za bebinu kožu. Nadam se da se i njima sviđaju takođe.”
Edward McCloskey
WaterWipes Creator
PITANJA I ODGOVORI
 Šta su WaterWipes vlažne maramice za bebe?

WaterWipes su najčistije vlažne maramice za bebe na svetu. WaterWipes su jedine vlažne maramice za bebe koje ne sadrže hemijske aditive te su sigurne za čišćenje nežne i delikatne kože tek rođenih beba.

 Koji je sastav WaterWipes vlažnih maramica za bebe?

WaterWipes sadrže samo dva sastojka: 99,9% vode i 0,1% ekstrakta semenki grejpfruta.

  Zašto bih ja koristila WaterWipes za čišćenje kože mog novorođenčeta?

Koža novorođenčeta je mnogo tanja i osetljivija od kože odraslih. Zato babice preporučuju čišćenje vodom i pamučnim blaznicama ili WaterWipes vlažnim maramicama. WaterWipes vlažne maramice su osvežavajuće i prirodne jer sadrže 99,9% vode i 0,1% ekstrakta semenki grejpa i iz tog razloga prilagođene su nezi osetljive kože novorođenčadi.

  Može li se WaterWipes vlažnim maramicama čistiti osetljiva koža?

Da. WaterWipes vlažne maramice ne sadrže hemikalije, sadrže samo 2 sastojka: 99,9% vode i 0,1% ekstrakta semenki grejpa i idealne su za osetljivu kožu.

  Ima li hlora u WaterWipes vlažnim maramicama?

Ne. WaterWipes vlažne maramice sadrže samo 2 sastojka: 99,9% vode i 0,1% ekstrakta semenki grejpa.
 
  Ima li izbeljivača u WaterWipes vlažnim maramicama?

Ne. WaterWipes vlažne maramice sadrže samo 2 sastojka: 99,9% vode i 0,1% ekstrakta semenki grejpa.
 
  Što je to ekstrakt koštice grejpa?  
 
Ekstrakt koštice grejpa je prirodan sastojak kojeg WaterWipes vlažne maramice sadrže 0,1% (na 1000 delova vode 1 deo ekstrakta semenki grejpa).
 
  Jesu li WaterWipes vlažne maramice biorazgradive?

Ne. Materijal od kojeg se prave maramice sastoji se od 20% viskoze i 80% poliestera, prema tome samo 20% materijala od kojeg se izrađuju maramice je biorazgradivo.
 
  Moje WaterWipes vlažne maramice mi se čine pomalo suve, šta da radim?

WaterWipes vlažne maramice ne sadrže hemikalije i aditive pa voda ponekad može da se slije na dno paketa. Da bi se izbeglo isušivanje paket treba zatvoriti i okrenuti naopako da se i površinski sloj maramica ponovo natopi vodom. Ako maramice ne upotrebljavate duži vremenski period potrebno je gore navedeni postupak ponoviti da bi se sve maramice natopile vodom.
 
  Da li WaterWipes maramice mogu da se bacaju u WC?

Ne. Mi ne preporučujemo da se WaterWipes bacaju u WC.
 
  Moja patronažna sestra mi je preporučila korišćenje vode i blaznica prvih nekoliko nedelja, da li mogu da koristim WaterWipes vlažne maramice umesto toga?

Da. Novorođenčad ima tanju i osetljiviju kožu od odraslih i iz tog razloga se preporučuje korišćenje ili vode i blazinica ili WaterWipes vlažnih maramica.
 
  Kako čiste WaterWipes vlažne maramice?

WaterWipes vlažne maramice sadrže vodu koja je prirodan čistač i ovlaživač kože. Ekstrakt semenki grejpa pročišćava kožu.
 
  Da li WaterWipes vlažne maramice imaju rok trajanja?

Kao i sve maramice, WaterWipes maramice imaju rok trajanja. Mi preporučujemo otvaranje u okviru 15 meseci od dana proizvodnje maramica, koje treba potrošiti u roku od mesec dana od dana otvaranja. Datum proizvodnje i rok trajanja je utisnut na pakovanju.
 
  Moja beba ima pelenski osip – da li mogu da koristim WaterWipes maramice?

Da. WaterWipes ne sadrže hemikalije i sastojke koji bi dodatno mogli da iziritiraju osetljivu kožu. WaterWipes nisu lek protiv pelenskog osipa, ali je važno da ne sadrže štetne hemikalije koje mogu dodatno da iziritiraju kožu i da pogoršaju pelenski osip.
 
  Mogu li da očistim bebino lice WaterWipes vlažnim maramicama?

Da. WaterWipes vlažne maramice sadrže samo 2 sastojka: 99,9% vode i 0,1% ekstrakta semenki grejpa. Mnogi roditelji koriste WaterWipes vlažne maramice za čišćenje bebe između dva kupanja jer su veoma nežne za čišćenje bebine kože.
 
  Mogu li staviti WaterWipes vlažne maramice u grejač za maramice?

Ne. Mi ne preporučujemo zagrevanje i vađenje maramica iz ambalaže jer one ne sadrže konzervanse. One su svež i prirodan proizvod koji treba čuvati na suvom mestu i sobnoj temperaturi. Preporuka je da se WaterWipes vlažne maramice iskoriste u roku od 4 nedelje od dana otvaranja.
PRODAJNA MESTA
Priča o bebinoj koži
Koža novorođenčadi i beba je fiziološki drugačija od kože starije dece i odraslih, u pogledu sastava, strukture i funkcije. Njihova koža je tanja i osetljivija jer postoji visok odnos između površine kože i telesne težine (spoljašnji sloj kože je 30% tanji nego kod odraslih). Zbog svega toga nežna koža zahteva posebnu negu, jer do 50% beba bar jednom dobije pelenski osip, zbog kontakta sa hemijskim sastojcima koji se nalaze u kozmetici nekoliko puta u toku dana.

WaterWipes su jedine maramice na svetu bez hemikalija, pažljivo napravljene da budu blage prema dečijoj osetljivoj koži. WaterWipes ne iritiraju kožu i pomažu da se izbegnu alergijska stanja kože kao što su pelenski osip, ekcemi, psorijaza, dermatitis i slično. Sa samo dva sastojka: voda i ekstrakt semena grejpfruta, WaterWipes kao najčistije maramice na svetu zaštitiće kožu svih, pa i najosetljivijih korisnika.

Razvijene su od strane dermatologa, naučnika i mikrobiologa, koji su radili na pronalaženju načina za čišćenje kože bez hemikalija, sa fokusom na prednosti same vode kao najprirodnijeg načina čišćenja.

WaterWipes su pogodne za bebe od prvog dana njihovog rođenja. Bez parfema i alkohola. Mogu ih koristiti svi članovi porodice. Mogu se koristiti pri menjanju pelena, za čišćenje ruku i usta, brzo pranje mališana od glave do pete, kao i kod higijene dojenja.

WaterWipes su jedine maramice odobrene do strane Allergy UK i nagrađivane od strane National Eczema Assosiaton of Ameica’s Seal of Acceptance.
NAGRAĐIVANE OD STRANE