Molimo sačekajte...

RS

Ponosni što smo B Corp sertifikovana kompanija

Nakon godina predanog rada i truda da obezbedi kvalitetne proizvode i pruži podršku roditeljima i deci, Nutricia Eksport BV stekla je još jedno priznanje za svoju posvećenost. Ponosni smo što sada i zvanično možemo da objavimo da smo B Corp sertifikovana kompanija.

Članovi Nutricia porodice su mnogi poznati brendovi koji su sa vama dugi niz godina, a neki od njih su Aptamil, Milumil i Bebelac.

Naš fokus je oduvek bio na vama i vašem detetu. Zato nikada do sada nismo posustali u želji da unapredimo svoje proizvode i obezbedimo što kvalitetniju ishranu za najmlađe. Nakon više od 50 godina naučnih istraživanja, uspešno smo kreirali optimalnu ishranu za vašu decu. B Corp priznanje za nas predstavlja dodatnu motivaciju za nastavak rasta i unapređivanja.
 
Za nas, biti kompanija koja poseduje B Corp sertifikat znači da pravimo korak napred u svojoj misiji.
Za vas, to znači da imate pouzdanog partnera, na svakom koraku u roditeljstvu, koji teži stvaranju boljeg sveta za buduće generacije.
 
Kako smo postali B Corp brend?
Godinama unazad nastojimo da doprinesemo boljem životu i zdravlju ljudi, proizvodeći kvalitetne prehrambene proizvode.
Kako bismo se približili ostvarenju naših ekoloških ciljeva, takođe smo preduzeli neophodne korake i stvorili pokret koji podstiče usvajanje zdravijih, održivijih navika kada je reč o ishrani.
 
Šta znači biti B Corp brend?
B Corp jedan je od najcenjenijih sertifikata koji se dodeljuje kompanijama koje teže da naprave balans između profita i poslovanja sa svrhom.
Za nas, biti B Corp kompanija znači biti deo zajednice koja stvara pozitivne i održive promene u svetu.
Za vas, to znači podržavanje zajednice u kojoj će vaše dete odrastati.

Mi brinemo o:
Zaposlenima - kreiranjem zdravijeg i inkluzivnijeg radnog okruženja.
Životnoj sredini - smanjivanjem emisije CO2.
Zajednici - građenjem održivog blagostanja za sve.
Upravljanju - transparentnošću i odgovornim poslovanjem.
Potrošačima - doprinošenjem zdravlju ljudi kroz ishranu.
 
B Lab je neprofitna mreža koja pruža sertifikate kompanijama koje transformišu globalnu ekonomiju. Kreirajući standarde, politike, alate i programe, B Lab pomera granice i menja obrasce ponašanja, kulturu i strukturu biznisa.
B Lab veruje da je drugačija vrsta poslovanja, ne samo moguća, već i neophodna, a kompanije su te koje nas vode na tom putu.